TV 2 Lorry

TV 2 Lorry

Podcaster
23 Followers 23 Followers
Perfil
Episodios Show
 • Bogforum
  Bogforum
  Categoría: Libros
  0 Episodios
  Bogforum i Bella Center samler hvert år forfattere og bogelskere. TV2 Lorry er også med – og fra vores scene interviewer vi flere af hovedstadsområdets store forfattere, som er klar til at fortælle om deres nyeste bog – og om, hvad deres bøger betyder for dem, rent personligt.
 • Fra min vinkel
  Fra min vinkel
  Categoría: Noticias
  8 Episodios
  I hvert program er du i selskab med vært Pauline Kloster, som besøger forskellige mennesker, og høre om deres synspunkter på en given historie TV2 lorry har dækket i ugens løb.
 • Lyden af Lorryland
  Lyden af Lorryland
  Categoría: Música
  0 Episodios
  Hvordan lyder hovedstadsregionen? Rundt omkring i hele vores sendeområde gemmer der sig en masse gode bands, som vi sjældent får chancen for at høre spille. For mest af alt spiller de musik for deres egen hygges skyld og har ikke nødvendigvis ambitioner om at stå på store scener og udfolde deres musikalitet. Nu vil Torsten Lefmann, vært ... Más informaciones
 • PERSPEKTIV
  PERSPEKTIV
  1 Episodio
  Tager vores børn skade af mange timers computerspil? Hvordan ændrer naturkatastrofer os mennesker? Og hvordan går det med vores mange dialekter?

  Få perspektiv på livet og svar på de store spørgsmål, når hovedstadsområdets førende forskere slår hjernen til og giver deres bud i programmet Perspektiv.

  Perspektiv er lavet i samarbejde med ... Más informaciones
 • RUC Undersøger
  RUC Undersøger
  Categoría: Universidad
  6 Episodios
  Er reglerne gode nok, når danskere kommer til skade og søger erstatning hos deres forsikringsselskab?
  Skaber markedsføring for online-casinospil flere ludomaner?

  Det er bare noget af det du kan blive klogere på i programmet ”RUC Undersøger” – et program der går tæt på problemstillinger i vores samfund i dag. Det er journaliststuderende ... Más informaciones
Followers Following
iAB member
Copyright 2019 - Spreaker Inc. a Voxnest Company - Crea un podcast - New York, NY
Help